+32 498 64 60 02

Palmstraat 28/b7, 3500 Hasselt, Belgium

©2019 by D.K. Diet Consulting. Proudly created with Wix.com

Verkoopsvoorwaarden:
Diensten en consulting geleverd naargelang persoonlijk profiel van de client, de consulting is op basis van Voedingskennis als Chef-kok en heeft geen Medische achtergrond.
Opvolging van bloedwaarden tijdens het dieet bij de huisarts word aangeraden maar is vrijblijvend.
D.K.Dietconsulting is niet verantwoordelijk voor allergische reacties op doorgegeven receptures.
De dieetconsulting is op basis van natuurlijke producten, resultaten verschillen van patient tot patient.
Er is geen garantie voor bepaald percentage afvallen of bijkomen.
Betwisten van de factuur dient schriftelijk en voor de vervaldatum te gebeuren.
Bij discussie is de rechtbank kanton Hasselt bevoegd.

Summer Salad

Onze Filosofie in D.K. Diet Consulting

Bij D.K.Dieet Consulting zijn we gepassioneerd door gezondheid, eten, smaken en voeding. Onze focus ligt op het helpen inzake gewichtsverlies, het herkennen van slechte voedingsgewoontes en deze verbeteren aan de hand van een op maat gemaakt voedingsplan, consulting en advies.

 

De drijvende kracht achter D.K.Dieet Consulting is een diep verlangen om individuen te helpen in hun streven naar hun doel inzake dieet en voedingsgewoontes op lange termijn. Als klant word je individueel geëvalueerd en voorzien van een naar jouw smaak persoonlijk aangepast programma om zo je vooropgestelde doelen te bereiken.


D.K.DieetConsulting is gevestigd in Hasselt en heeft een ruim aanbod voor ieder die gezonder wilt eten of gewicht verliezen. Wilt u meer weten hoe wij u persoonlijk kunnen helpen en wat we voor u kunnen betekenen boek dan nu uw afspraak.

 

Over Kris

...omdat genieten van je eten belangrijk is!

Mijn naam is Kris, een Chef-kok gepassioneerd door voeding en gezondheid, en wat het meest belangrijk is het samenstellen van lekkere en gezonde gerechten die mensen helpen in het streven naar hun ideaal gewicht! 

Mijn culinaire kennis werd verworven in een 18-jarige carrière als Chef-kok, die aanvang op jonge leeftijd. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Hotel-en toerismeschool Spermalie te Brugge maar werken met Chef Bongelli Daniel gaf mij de gelegenheid te delen in zijn liefde en passie voor verse voeding, verse producten en verse kruiden.

De passie voor het zelf maken van Fonds en basissen heb ik van hem overgenomen, deze resulteren in het maken van prachtige gerechten met uitmuntende diepgang in smaken.

Ik ben tewerk gesteld geweest in culinaire restaurants, grote tavernes alsook catering en banquet georiënteerde zaken. Doorheen deze 18 jaar heb ik tevens het genoegen gehad samen te werken met verschillende buitenlandse Chefs hetgeen een boost gaf aan mijn creativiteit en het combineren van kruiden en smaken van over heel de wereld.

Sedert enkele jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in gezondheid en voeding, door zelfstudie hierover te combineren met mijn culinaire achtergrond heb ik recepten en voedingsplannen opgesteld die mensen geholpen hebben in het bereiken van hun streefgewicht, maar wat belangrijk is, zonder dat ze moesten inbinden op smaak of genieten van eten en trouw konden blijven aan smaken waar ze van hielden!

Ik geloof er heel sterk in dat genieten van wat je eet super belangrijk is en dat dit de sleutel is voor het volhouden van gezond eten of het volgen van een dieet!

Graag help ik jouw in de zoektocht naar wat gezond en toch lekker is, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en smaakpalet!

Samen zoek ik graag met jou naar een 100% natuurlijk, smakelijk en op lange termijn werkend voedingsschema wat bij u past!

 

Waarom voor ons kiezen?

Gevestigd in Hasselt, houden we er bij D.K.Dieet Consulting van een persoonlijke en betrouwbare band op te bouwen met onze klanten in hun zoektocht naar gebalanceerd leven.

Door intensieve, persoonlijke consulting sessies krijgt elke klant een naar zijn profiel persoonlijk uitgewerkt dieet plan, ontworpen om jouw persoonlijke gewichts en bewegingsdoelen te bereiken.

Dit omdat we bij D.K.Dieet Consulting sterk geloven in het vervangen van slechte voedingsgewoontes door goede en vooral het versterken van gezonde levensstijl en gewoontes die resulteren in er beter uitzien maar vooral in het zich beter in zijn vel voelen!

Healthy Morning
Chopping

Wat bieden wij aan?

  • Een sterk geloof in het veranderen van voeding en niet het weglaten of overslaan van maaltijden.

  • Alle dieet programma’s zijn op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en er is geen nood tot het kopen van extreem dure magische poedertjes en pillen.

  • Toegang tot een zeer uitgebreid recepten portfolio die aan uw persoonlijke dieet en smaak worden aangepast. 

  • Een zeer persoonlijke opvolging en de mogelijkheid om ten alle tijden uw volledig dieet aan te passen aan uw eigen smaak en behoeften omdat wij geloven dat een dieet niet als een inspanning maar een ontdekkingstocht van nieuwe en lekkere smaken moet aanvoelen.

  • We bieden workshops aan inzake hoe doe ik aankopen en  bereid ik gezond en lekker eten voor voor een volledige werkweek, alsook workshops in hoe kook ik effectief gezonder maar met smaak.

  • Mogelijkheid tot e-consulting die de klant tijd en vervoerskosten besparen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now